Şirinler Özel Eğitim Anaokulu

Vizyon: Özel eğitimde; hayat boyu gelişim ve öğrenmeyi,toplumsal bütünleştirmeyi,"Kimse,eğitim ve öğrenim hakkından yoksun bırakılamaz" hükümlerini ilke edinen öncü ve rehber bir kurum olmak.

Misyon: Bağımsız yaşam becerilerini kazandırmak ve velileri bilinçlendirmek için, erken çocukluk ve okul öncesi dönemdeki özel eğitim gerektiren bireyler ile diğer bireylere, "Her birey özeldir" ilkesinden hareketle,alandaki gelişim ve yenilikleri takip ederek, bütün gelişim alanlarında nitelikli rehberlik, eğitim ve öğretim hizmeti sunmak.

Başarılar:

Isınma: KALORİFER(DOĞALGAZ)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sirinleroeanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Esentepe Mahallesi, Toki Yolu, Fen Lisesi Yanı, 3201.Sokak No 4 Merkez/ADIYAMAN

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Şehir Merkezi

Ulaşım Okulumuza Yukarı Esentepe Minibüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Adıyaman il merkezi Esentepe Mahallesinde bulunmaktadır.